Leica GS18i

Se for deg kraften i visuell posisjonering

Leica GS18 I, en allsidig GNSS RTK-rover for landmåling med visuell posisjonering. Designet for landmålere for enkel og presis GNSS rover-måling av punkter som ikke kunne måles tidligere. Nå kan du raskt gjenskape anlegget i bilder, og måle punkter ut fra bildene enten ute i felten eller på kontoret.

Visuell posisjoneringsteknologi med kombinasjonen av GNSS, IMU og kamera gir en kraftfull GNSS RTK-rover som gjør at du kan måle det du ser. GS18 I har all funksjonaliteten fra Leica GS18 T: i tillegg til visuell posisjonering, og brukeren kan for eksempel kartlegge punkter med skråstilt eller vatret stang.

  • Mer effektiv og enklere måling av punkter uten klar sikt mot himmelen.
  • Med en GNSS-rover kan du fange inn punkter som ikke var tilgjengelige tidligere.
  • Mer fleksibilitet og bedre kontroll uten behov for tidkrevende tilleggsutstyr.
  • Kartlegg hundrevis av punkter med landmålingspresisjon på bare noen minutter.
  • Fang inn området raskt og bestem senere hva som skal måles – selv om det kartlagte området blir endret eller fjernet.
  • Trykk på et bilde ute i felten eller på kontoret for å måle et punkt.
  • Rask og grundig, slik at alle detaljer blir registrert.


Innovativ

GS18 I er en presis og brukervennlig GNSS RTK-rover. Den bruker svært innovativ visuell posisjoneringsteknologi basert på sømløs integrering av GNSS, IMU og et kamera. Den gjør det mulig å måle punkter med landmålingspresisjon ut fra bilder, enten ute i felten eller på kontoret. Alternativt kan du opprette punktskyer fra registrerte bilder med Leica Infinity for å utvide bruksområdet enda mer.
 

Rask

Designet for effektiv måling av et stort antall punkter. Med GS18 I kan du ta bilder og måle hundrevis av punkter på bare noen minutter, uten å bevege deg fysisk frem til punktet. Du bruker mindre tid på anlegget og slipper å dra tilbake – når området er fanget inn, kan du måle alle detaljer uansett hvor du er.
 

Allsidig

Bildeteknologien har endret spillereglene fullstendig. Når du kan måle det du ser, kan du nå frem til steder som tidligere var utilgjengelige, uten å måtte bytte verktøy eller klatre over hindringer. Dette gir deg fleksibilitet ute i felten, frigjør utstyr og personale og gir maksimal produktivitet og lønnsomhet.

Felt- og kontorprogramvare


Fang inn og foreta målinger i felten med GS18 I RTK rover og Leica Captivate programvare. Enkel betjening gir tydelig og presis registrering og behandling av data.

Bruk Captivate til å registrere og behandle data ute i felten, og Infinity til å måle punkter på en større skjerm og uten forstyrrende vær eller trafikk når du er tilbake på kontoret. Landmålingsprogramvaren Infinity er designet for håndtering, prosessering, analyse og kvalitetskontroll av alle landmålingsdata fra GNSS-sensorer, totalstasjoner, digitale vaterpass og UAV-er.

Tekst og bilder hentet fra Leica Geosystems Norge